Ratkaisukeskeinen coaching on lyhytterapiamuoto, joka keskittyy ongelmien sijasta ratkaisujen etsimiseen hyväksikäyttäen asiakkaan voimavaroja. Se on minimalistinen ja pragmaattinen teoria myönteisestä muutoksesta.

Lisensoidut coachimme valmentavat teidät läpi muutostilanteiden, auttavat tiimejänne tiimityön tehostamisessa tai työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös yksilöcoachausta esimerkiksi oman työn johtamiseen liittyvissä asioissa tai urasuunnittelussa. Vain taivas on rajana. Alla voit tutustua valmiisiin coaching-paketteihimme, mutta voimme myös räätälöidä coachingia erityisesti teidän yritystänne tai tiimiänne palvelemaan.

BBI –coachingpaketit

Muutosvalmennus

Yrityskaupat, lomautukset ja YT:t ovat suuria muutoksia yrityksessä ja aiheuttavat epävarmuutta ja stressiä, mikä taas vaikuttaa tiimien ja koko yrityksen toimintaan, mutta myös yksilöiden elämään työpaikan ulkopuolellakin. Tilaa ratkaisukeskeinen coach valmentamaan tiimisi muutoksen yli!
Lue lisää

Sisäiset auditoinnit

Hyödynnetään työntekijöiden asiantuntijuus!
Tarjoamme myös sisäisten auditoijien kouluttamista ratkaisukeskeiseen ajatteluun auditoinnissa.
Lue lisää

Kehityskeskusteluilla tulosta

Kehityskeskustelut ovat tärkeä johtamisen työkalu ja työntekijöiden kehityksen ja merkityksellisyyden varmistaja. Tarjoamme kehityskeskustelupaketin, jolla pääsette alkuun ratkaisukeskeisessä kehityskeskustelukulttuurissa ja saatte siitä parhaan mahdollisen hyödyn.
Lue lisää

Yksilö-coachaukset

Elämässä on isompia ja pienempiä työhön vaikuttavia asioita, joiden järjestelemiseen coach on mitä mainioin apuri.
Lue lisää

Tiimi toimivaksi

Onko tiimisi toiminnassa parannettavaa? Eivätkö roolit ole kaikille selkeät? Takkuaako yhteistyö? Tiimivalmennuksella laitetaan tiimisi työskentelykuntoon.
Lue lisää

Konfliktin sovittelu

Eivätkö työkaverit tule toimeen keskenään tai onko esimiehellä ja alaisella kränää? Sellainen syö työviihtyvyyttä pahimmassa tapauksessa koko organisaatiolta ja tehot kärsivät. Ratkaisukeskeinen coachimme on koulutettu ratkaisemaan konfliktitilanteita puolueettomasti.
Lue lisää

Työhyvinvointipaketti

Varmista työntekijöittesi ja tiimiesi hyvinvointi ja tuottavuus. Me tulemme kartoittamaan nykytilanteen ja työskentelemään kanssanne teidän hyvinvointinne kehittämiseksi.
Lue lisää


Kysy myös coachausta täysin räätälöitynä teidän tarpeisiinne!

Kysy lisää:

Hanna Inkinen, HR Specialist & Coach
etunimi.sukunimi@bbi.fi
+358 45 158 1811