BBI on nyt myös Instagramissa

Tervetuloa seuraamaan Instagram-profiiliamme.

Ota seurantaan tilimme @bbi_group_oy ja inspiroidu kanssamme liiketoiminnan kehittämisestä.

Voit myös vierailla tilillämme selaimessa.

Selainversioon

BBI:llä uusi someharjoittelija

Hanna Liukko aloitti kesäkuussa BBI:n someharjoittelijana.

Hanna on Vaasan yliopistosta vastavalmistunut viestintätieteilijä, joka on matkalla markkinointiekonomiksi. Luovana ihmisenä Hanna on kiinnostunut erityisesti visuaalisesta viestinnästä. Sosiaalinen media ja erilaisten digitaalisten sisältöjen suunnittelu, luominen ja uudistaminen ovat hänen erikoisosaamistaan.

Someharjoittelijan roolissa Hanna pääsee tuottamaan markkinointiviestintää eri kanaviin sekä ylläpitämään ja kehittämään viestintä- ja markkinointimateriaaleja.

Tutustu Hannaan täällä.

BBI Groupista RiHy Kauppakamarin First Aid -asiantuntija liikkeenjohdon konsultoinnissa

First Aid on kauppakamarin jäsenille maksuton puhelinpalvelu, jonka kautta voi saada asiantuntijoilta ensiapua käsillä oleviin ongelmiin. BBI Group palvelee kauppakamarin asiakkaita kaiken kokoisissa kasvun paikoissa ja liiketoiminnan haasteissa.

Tarjoamme ratkaisuja muun muassa seuraaviin haasteisiin:

  • Miten rakentaa voittajastrategia?
  • Mistä kasvua?
  • Buustia myyntiin, mutta miten?
  • Markkinoinnin terävöittäminen
  • Huolena henkilöstöresurssit ja osaavan työvoiman saanti 
  • Talous ja tiedolla johtaminen, kun aika ei riitä
  • Tuotannon tehostaminen ja kasvun haasteet
  • Henkilöstön sitouttaminen ja hyvinvointi
  • Osaamisen kehittäminen
  • Turn around – kun liiketoiminta täytyy miettiä aivan uuteen asentoon

Lue lisää täältä.

BBI:llä uusi markkinointikoordinaattori

BBI:n tiimi sai jälleen vahvistusta, kun Anna Mertanen aloitti markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Anna on aiemmin toiminut kouluttajana ja projektipäällikkönä. Viime vuosina hän on kerryttänyt osaamistaan myynnin ja markkinoinnin tehtävissä Suomessa ja Espanjassa.

Annalla on laaja näkemys kansainvälisestä liiketoiminnasta ja ihmisten välisestä viestinnästä. Annan vahvuuksia ovat kielitaito ja kansainväliset suhteet. Hänen työnsä lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeet, yhdessä tekeminen, osaamisen jakaminen ja datan käyttö.

Marianne Hynninen ja Sanna Liljeström aloittivat BBI:llä

BBI Group sai vuoden alussa vahvistusta, kun Senior Business Advisor Marianne Hynninen ja Management Consultant Sanna Liljeström aloittivat tiimissämme.

Mariannella on laaja näkemys muun muassa strategiatyöstä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Marianne tuo asiantuntemuksensa BBI:n asiakkaiden hallitustyöskentelyyn, strategiseen johtamiseen, asiakastyytyväisyyden kehittämiseen ja kannattavuuden kasvattamiseen.

Sanna on taloushallinnon rautainen osaaja, joka on erikoistunut erityisesti järjestelmävaihtoprojekteihin. Sannan ammatillinen mielenkiinnon kohde on talousraportoinnin kehittäminen niin, että se mahdollistaa hyvän tiedolla johtamisen ja strategisten tavoitteiden toteutumisen.

Tutustu Marianneen täällä ja Sannaan täällä.

Uusi vuosi jättää asioita historiaan ja tuo uusia tuulia BBI Groupin toimintaan

Koko maailma on joutunut muutoksen kouriin koronan myötä ja useat yritykset joutuvat taistelemaan selviytyäkseen. Muutos on jatkuvaa, mutta tänä vuonna se on koskettanut meitä kaikkia kovaa ja yhtäkkiä. Muutoksessa on myös BBI Groupin toiminta, joskaan ei pandemiasta johtuvista syistä. 1.1.2021 lähtien BBI:n toimitusjohtajana toimii Ippa Hertzberg, mikä vauhdittaa BBI:n kasvua ja tuo toimintaamme uusia tuulia. Henkilökohtainen muutokseni tapahtuu viiden vuoden rupeamani Honkarakenteella tullessa päätökseensä. Panostan nyt BBI Groupin kehitykseen hallituksen puheenjohtajana sekä BBI:n asiakkaiden auttamiseen kehittämään omaa liiketoimintaansa Senior Business Advisorin roolissa. Vaikeassa pandemian aiheuttamassa tilanteessa tarjoan omaa osaamistani pro bono viidelle yritykselle auttaakseni heitä viemään omaa liiketoimintaansa eteenpäin.

Jatka lukemista ”Uusi vuosi jättää asioita historiaan ja tuo uusia tuulia BBI Groupin toimintaan”