Siirry suoraan sisältöön

Uusi vuosi jättää asioita historiaan ja tuo uusia tuulia BBI Groupin toimintaan

  Koko maailma on joutunut muutoksen kouriin koronan myötä ja useat yritykset joutuvat taistelemaan selviytyäkseen. Muutos on jatkuvaa, mutta tänä vuonna se on koskettanut meitä kaikkia kovaa ja yhtäkkiä. Muutoksessa on myös BBI Groupin toiminta, joskaan ei pandemiasta johtuvista syistä. 1.1.2021 lähtien BBI:n toimitusjohtajana toimii Ippa Hertzberg, mikä vauhdittaa BBI:n kasvua ja tuo toimintaamme uusia tuulia. Henkilökohtainen muutokseni tapahtuu viiden vuoden rupeamani Honkarakenteella tullessa päätökseensä. Panostan nyt BBI Groupin kehitykseen hallituksen puheenjohtajana sekä BBI:n asiakkaiden auttamiseen kehittämään omaa liiketoimintaansa Senior Business Advisorin roolissa. Vaikeassa pandemian aiheuttamassa tilanteessa tarjoan omaa osaamistani pro bono viidelle yritykselle auttaakseni heitä viemään omaa liiketoimintaansa eteenpäin.

  Paluu juurille

  Olen toiminut BBI Groupin toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana samalla kun olen toiminut Honkarakenteen liiketoiminnan kehityksessä ja myöhemmin liiketoimintajohtajana viisi vuotta. Honkarakenteella aloitin 2015 myynnin toiminnan analyysillä ja siitä seurasi monta muuta mielenkiintoista kehitystehtävää. Lopulta liiketoimintavastuu Honkarakenteen suurimmasta liiketoiminta-alueesta. Tuloksia voi katsoa pörssiyhtiön tilinpäätöstiedotteista. Hieno tarina, joka nyt jää tärkeiden kokemusten joukkoon. Lisäksi minulla on ollut mielenkiintoinen hallitusrooli kasvavassa pk-yrityksessä, PPT:llä. Kiitos, Seppo Hämäläinen, luottamuksesta!

  Nyt palaan juurilleni ja keskityn BBI:n kehitykseen hallituksen puheenjohtajana. Samalla toimin asiakasyritysten auttajana Senior Business Advisor roolissa. Lisäksi toivon löytäväni mielenkiintoisia hallituspaikkoja erilaisissa yrityksissä. Uskon, että yli 30 vuoden kokemukseni yritysten myynnin, myynnin johdon, liiketoimintojen johdon ja strategiakehityksen tehtävissä on tuonut paljon kokemusta, jota voin nyt viedä eteenpäin BBI Groupin asiakasyrityksiin yhdessä muiden BBI-konsulttien kanssa.

  BBI Groupin uudet tuulet

  Luovutan 1.1.2021 BBI Groupin toimitusjohtajan tehtävät Ippa Hertzbergille. Ipalla on kokemusta kasvuyritysten johtamisesta ja uskon, että hän tuo juuri sitä osaamista ja tarmoa, jota BBI:n kehitykseen ja kasvun vauhdittamiseen tarvitaan. Toivotan Ipan tervetulleeksi luotsaamaan BBI Groupia!

  Haluan kiittää myös muita, jotka olivat kiinnostuneita tästä BBI:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hakijoita oli paljon. Kiitos kaikille mielenkiinnosta BBI Groupia kohtaan.

  Korona-taistelun voittamiseksi tarjoan osaamistani pro bono

  Korona on kurittanut monia yrityksiä viime vuoden aikana, joitain se taas on palkinnut. Kummassakin tapauksessa muutos on ajankohtainen. BBI Groupin ja omienkin muutosteni konkretisoimiseksi, sekä Korona-taistelun voittamiseksi, ilmoittaudun henkilökohtaisesti kehitystalkoisiin ja tarjoan kokemustani ja osaamistani suomalaisille pk-yrityksille maksuttomissa kehitystapaamisissa kevään aikana.

  Mikäli yrityksesi tarvitsee apua hallitustyön kehityksessä, strategiatyössä tai vaikka johtamismallien kehityksessä, ota yhteyttä. Valitsen viisi yritystä, joiden kanssa tartumme haasteisiin, tai vaikka jo tunnistettujen mahdollisuuksien muuttamiseen liiketoiminnaksi. Kehitystapaamiset toteutetaan tammi-huhtikuun aikana 2021.  Tilanteesta riippuen tapaamisia tulee olemaan 2-3 per yritys. Tilanteen mukaan, tapaamisiin osallistuu muitakin BBI-osaajia. Veloitamme vain mahdolliset matkakustannukset.

  Yhteystiedot tiedusteluja tai ilmoittautumista varten löytyvät alta. Laita viestiisi aiheeksi ”Mukaan menestykseen 2021”.

  Haaste kollegayrityksille

  Haastan myös liiketoiminnan kehityksen alueella toimivat ”kollegayritykset” mukaan talkoisiin. Jos haluatte olla mukana tukemassa suomalaisia pk-yrityksiä, voitte ilmoittautua minulle tai uudelle BBI Groupin toimitusjohtajalle Ippa Herzbergille. Ipan yhteystiedot löytyvät BBI Groupin sivuilta. Panostus voi olla alku hyvälle yhteistyölle BBI Groupin kanssa ja tuoda mahdollisuuksia kannattavalle liiketoiminnalle uusissa asiakkaissa.

  BBI-palveluihin ja BBI-tiimiin voit tutustua tarkemmin sivuillamme www.bbi.fi

  Menestystä alkavalle vuodelle 2021!

  Terveisin,

  Jari Noppa

  ”…Jari on toiminut yli 30 vuotta suomalaisten ja kansainvälisten yritysten myynnin- ja liiketoimintojen johdon tehtävissä…”

  Jari Noppa
  Chief Executive Officer


  tel: +358 40 833 0083
  email: [email protected]