Siirry suoraan sisältöön

Interim-palvelut

Olisiko aika palkata interim-osaaja?

Etsitkö Interim-johtajaa tai -asiantuntijaa? Voisiko myös perinteisen rekrytoinnin korvata interim-mallin osaajalla? Olet tullut oikeaan paikkaan! Löydämme sinulle lyhyen ajan sisällä tarpeisiisi sopivan osaajan. Pian pääsetkin itse toteamaan Interim-mallin tuomat hyödyt, kuten hankkeen nopean, tavoitteen mukaisen ja tuloksellisen toteutuksen. BBI-Interim valitsee huolellisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvan osaajan. Meiltä saat neuvontapalvelua koko projektin keston ajan. Tarvittaessa koko BBI Group:n osaamispääoma ja eri osa-alueiden huippuasiantuntijat ovat käytössäsi. Tämä iskunyrkki onkin interim-palveluidemme USP asiakkaillemme.       


Haluatko mukaan BBI:n Interim tiimin tekijäksi?

Haemme jatkuvasti palvelualueittemme osaajia, joten käy kurkkaamassa palveluistamme mikä niistä olisi sinun juttusi. Lähetä tietoa itsestäsi ja kerro minkälaista osaamista voisit tarjota asiakkaillemme. Kirjaudu sisään alla näkyvään osaamiskuvaukseen ja kirjoita sinne itsestäsi ja osaamisistasi kuvausta. Liitä osaamiskuvaukseen loppuun vielä CV ja lähetä se meille. Olemme sen jälkeen sinuun yhteydessä ja kerromme toiminnastamme tarkemmin. Asiakashankkeissamme on mahdollisesti heti tarjolla mielenkiintoista tekemistä juuri sinulle! Haluamme kuulla sinusta!  BBI Group on välittänyt interim-palveluita menestyksellisesti jo lähes 20 vuotta. Voimme siis sanoa olevamme konkareita alalla.

  BBI-Interim – taattua laatua

  Laatu on meille kaikessa toiminnassamme ykkösprioriteetti. Meillä BBI:llä on joukko huolellisesti valittuja kokeneita ammattilaisia monelta eri osa-alueelta ja toimialalta. Takaamme laadukkaan toteutuksen joka ikisessä toimeksiannossa joka ikiselle asiakkaallemme.

  Miksi Interim-osaaja?

  Interim-osaajan rekrytointi toimii hyvin vaihtoehtona tilanteissa, joissa tarvittava työmäärä vaihtelee kuukausittain, vaaditaan tiettyä erityisosaamista tai osaajista on pulaa. Vaikka sana ”Interim” viittaa väliaikaiseen ei mallia tarvitse käyttää vain määräaikaisiin tarpeisiin. Malli on yleistynyt Ruotsissa, jossa Interim-mallia hyödynnetään johtajien lisäksi myös perinteisissä rekrytoinneissa.

  Työelämässä kokeillaan jatkuvasti erilaisia muotoja kuten etätyö, säännöllinen ”kahdeksasta neljään” työ, vuokratyö, toistuvat määräaikaiset työt projektiluontoisissa tehtävissä, osaajan työllistäminen oman yrityksen kautta. Mitä halutummasta osaamisesta on kyse, sitä suurempi päätösvalta on osaajalla itsellään. Interim-malli tarjoaa halutuille osaajille mahdollisuuden yhdistellä itsensä kannalta parhaat vaihtoehdot työelämän eri muodoista niin, että työn tilaajalle työllistäminen on mahdollisimman helppoa.

  Koska tänä päivänä eri työsuhdemuotoja on runsaasti ei organisaation sisällä tarvitse näkyä, että yksi tiimistä on työllistetty eri mallilla kuin muu tiimi. Pitkään jatkunut hyvä yhteistyö osaajan ja organisaation välillä mahdollistaa interim-osaajan rekrytoimisen suoraan yritykseen, jos osaaja ja yritys niin yhdessä päättävät.

  Interim-mallissa yritys saa käyttöönsä myös tekijöitä, joiden osaamisesta on kova kilpailu. Interim-mallissa taas työn tekijä saa yrittäjän vapauden työllistymises suhteen, mutta osaaja ei joudu ottamaan kaikkia yrittäjän riskejä, kuten sairausajan toimeentuloa.

  Mitä hyötyä Interim-johtajan palkkaamisesta on yrityksellesi?

  Interim-johtajan palkkaamisesta on lukuisia hyötyjä. Se on useissa tapauksissa vakituisen työntekijän palkkaamista parempi vaihtoehto, erityisesti poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kun haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, lue lisää UKK-sivulta, jonne olemme keränneet vastauksia usein toistuviin kysymyksiin.

  Nopeus

  Asiakkaan kanssa käymämme tilanneanalyysin jälkeen esittelemme potentiaaliset ja käytettävissä olevat kandidaatit 10 päivän sisällä. Interim-johtaja voi aloittaa tehtävässään parin viikon sisällä toimeksiannon käynnistymisestä.

  Kokemus

  Interim-johtaja on kokenut, oman alansa asiantuntija, heillä on vankka kokemus johtamisesta ja vaativien hankkeiden läpiviennistä.

  Tuloksellisuus

  Tavoite ja tulosorientoitunut toimintatapa on luontaista interim-johtajalle. Hän on juuri niin hyvä kuin edellinen toimeksianto. On hyvä pitää mielessä, että jokainen asiakas on uusi referenssi interim-johtajalle.

  Tiedonsiirto

  Interim-johtaja siirtää tietoa ja know how:ta tottuneesti ja tehokkaasti. Hän tuo yrityksen käyttöön koko osaamispääomansa ja tarvittaessa koko BBI-tiimin iskunyrkki on käytössäsi.

  Objektiivisuus

  Interim-johtaja ei ota kantaa yrityksen ”sisäiseen peliin”, vaan hän voi keskittyä täysin tavoitteiden saavuttamiseen.

  Kustannustehokkuus

  Interim-johtaja ei lisää yrityksen henkilöstömäärää tai hallinnollisia kuluja: rahat voidaan ottaa esimerkiksi liiketoiminnan kehityksen tai markkinoinnin budjetista. Helppo budjetoida.

  Ei ylimääräisiä työnantajakuluja, kuten lomia tai sairaspoissaoloja. Interim-palvelun ja määräaikaisen johtajan palkkaamisen kuluissa ei ole merkittävää eroa. Ansaintamalli joustaa operaation johtamisvastuiden muuttumisen mukaan – et maksa turhista tunneista! Interim-palvelu vapauttaa yrityksen työnantajavastuusta. Se on myös joustava aikatauluttaa.

  Sinua saattaa kiinnostaa myös