Interim-johtaja

Olisiko aika palkata interim-johtaja?

Etsitkö Interim-johtajaa tai -asiantuntijaa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Löydämme sinulle lyhyen ajan sisällä tarpeisiisi sopivan Interim-johtajan tai -asiantuntijan. Pian pääsetkin itse toteamaan Interim-johtajamallin tuomat hyödyt, kuten hankkeen nopean, tavoitteen mukaisen ja tuloksellisen toteutuksen. BBI-Interim valitsee huolellisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvan johtajan tai asiantuntijan. Meiltä saat neuvontapalvelua koko projektin keston ajan. Tarvittaessa koko BBI Group:n osaamispääoma ja eri osa-alueiden huippuasiantuntijat ovat käytössäsi. Tämä iskunyrkki onkin interim-palveluidemme USP asiakkaillemme.        

BBI Group on välittänyt interim-palveluita menestyksellisesti jo lähes 20 vuotta. Voimme siis sanoa olevamme konkareita alalla.

BBI-Interim – taattua laatua

Laatu on meille kaikessa toiminnassamme ykkösprioriteetti. Meillä BBI:llä on joukko huolellisesti valittuja kokeneita ammattilaisia monelta eri osa-alueelta ja toimialalta. Takaamme laadukkaan toteutuksen joka ikisessä toimeksiannossa joka ikiselle asiakkaallemme.

Mitä hyötyä interim-johtajan palkkaamisesta on yrityksellesi?

Interim-johtajan palkkaamisesta on lukuisia hyötyjä. Se on useissa tapauksissa vakituisen työntekijän palkkaamista parempi vaihtoehto, erityisesti poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kun haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, lue lisää UKK-sivulta, jonne olemme keränneet vastauksia usein toistuviin kysymyksiin.

Nopeus

Asiakkaan kanssa käymämme tilanneanalyysin jälkeen esittelemme potentiaaliset ja käytettävissä olevat kandidaatit 10 päivän sisällä. Interim-johtaja voi aloittaa tehtävässään parin viikon sisällä toimeksiannon käynnistymisestä.

Kokemus

Interim-johtaja on kokenut, oman alansa asiantuntija, heillä on vankka kokemus johtamisesta ja vaativien hankkeiden läpiviennistä.

Tuloksellisuus

Tavoite ja tulosorientoitunut toimintatapa on luontaista interim-johtajalle. Hän on juuri niin hyvä kuin edellinen toimeksianto. On hyvä pitää mielessä, että jokainen asiakas on uusi referenssi interim-johtajalle.

Tiedonsiirto

Interim-johtaja siirtää tietoa ja know how:ta tottuneesti ja tehokkaasti. Hän tuo yrityksen käyttöön koko osaamispääomansa ja tarvittaessa koko BBI-tiimin iskunyrkki on käytössäsi.

Objektiivisuus

Interim-johtaja ei ota kantaa yrityksen ”sisäiseen peliin”, vaan hän voi keskittyä täysin tavoitteiden saavuttamiseen.

Kustannustehokkuus

Interim-johtaja ei lisää yrityksen henkilöstömäärää tai hallinnollisia kuluja: rahat voidaan ottaa esimerkiksi liiketoiminnan kehityksen tai markkinoinnin budjetista. Helppo budjetoida.

Ei ylimääräisiä työnantajakuluja, kuten lomia tai sairaspoissaoloja. Interim-palvelun ja määräaikaisen johtajan palkkaamisen kuluissa ei ole merkittävää eroa. Ansaintamalli joustaa operaation johtamisvastuiden muuttumisen mukaan – et maksa turhista tunneista! Interim-palvelu vapauttaa yrityksen työnantajavastuusta. Se on myös joustava aikatauluttaa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös