Siirry suoraan sisältöön

Miksi vuokratyöntekijä ratkaisee teidänkin asiantuntijatarpeenne?

  Elämme muutoksen maailmassa. Muutosten maailmassa myös yritystoiminta on jatkuvien muutosten kourissa, mikä vaatii nopeaa reagointia ja mahdollisesti myös lisäresursseja. Usein vaaditaan myös kokemusta ja erikoisosaamista. Tuskin mikään yritys voi ennakolta varautua kaikkeen kustannustehokkaasti. Vuokratyöntekijä onkin erinomainen lisä yrityksen omiin resursseihin. Maksat asiantuntevasta resurssista vain ja ainoastaan silloin kun käytät sitä. Vuokratyöntekijälle asiakasyritys ei maksa esimerkiksi lomista, juhlapyhistä, työterveyshuollosta, lakisääteisistä vakuutuksista ja työsuhde-eduista, kuten työsuhdeauto ja puhelinetu.

  Vaikka vuokratyöhön liittyy ihmisten mielissä negatiivisiä uskomuksia ja ennakkoluuloja, on vuokratyö työtä siinä missä yrityksen palkkalistoilla tehty työkin.

  Tyypillisiä tilanteita, joissa vuokratyövoimaa asiantuntijatyöhön käytetään ovat mm.

  • Avainhenkilö lähtee yrityksestä ja tarvitaan korvaava resurssi tilalle nopeasti. Jos lähtö on kilpailijalle, uusi henkilö voidaan tarvita heti.
  • Suuri projekti. Joskus projekti on kertaluonteinen, jolloin erikoisosaaminen kannattaa ostaa. Joskus taas halutaan kehittää omia henkilöitä sijoittamalla heidät projektiin. Tällöin halutaan ehkä vuokrata asiantuntija hoitamaan projektiin sijoitetun henkilön normaalitehtävät.
  • Yrityskaupat ovat tyypillisiä muutostilanteita, joissa yrityksiä sulautetaan toimimaan tilanteesta riippuen osana vanhaa tai uutta organisaatiota. Henkilökunnan tulee sopeutua uuteen tilanteeseen ja uusia toimintatapoja ja prosesseja muodostetaan. Näissä tilanteissa kokeneet muutoksen ammattilaiset ovat tarpeen.
  • Erilaiset ulkoiset muutokset asiakaskunnassa, yhteistyökumppaneissa, lainsäädännössä yms. voivat vaatia paljonkin lisäresursseja.
  • Start-up -yritykselle henkilöstövuokraus on oiva mahdollisuus, sillä henkilöstövuokrauksen avulla voi pienentää uuden työntekijän palkkaamiseen liittyviä riskitekijöitä ja hyvän tekijän voi lopulta palkata pysyvästi listoille tilanteen vakaantuessa

  Vuokratyövoiman hyödyt yritykselle ovat kiistattomat:

  • Maksat vain tehdystä työstä ja tarpeen mukaan. Vuokratyöntekijälle voi olla tarve vain osa-aikaisesti, esimerkiksi 3 päivänä viikossa.
  • Rekrytointiin käytetty aika, vaiva ja kustannukset säästyvät
  • Sopimussuhteen aloittaminen ja päättäminen on helppoa
  • Vuokratyötä käyttämällä voi tutustua työntekijään kunnolla, ennen mahdollista suoraa palkkaamista
  • Kaikki työntekijästä aiheutuvat kulut nähdään selkeästi yhdellä laskulla, mikä helpottaa budjetointia ja seurantaa
  • Kustannussäästöjä toiminnan tehostumisella sekä tuottavuuden kasvua motivoituneilla työntekijöillä

  Meillä on tarjota huippuammattilainen esimerkiksi strategian jalkauttamiseen, projektijohtajaksi tai sisäiseen viestintään. Käy lukemassa sivuiltamme osaamisestamme ja ota yhteyttä!


  Kysy BBI Interim palveluista lisää:

  BBI Interim palvelut

  Soita 020 735 0230 tai lähetä sähköpostia [email protected]