Siirry suoraan sisältöön

Tilaa maksuton analyysi

Kartoitamme yrityksesi nykytilan

Tilaa meiltä maksuton kartoitus ja selvitä liiketoimintasi nykytilanne. Voit valita jonkun liiketoiminta-alueen tai kartoittaa vaikka kaikki. Vastaa kyselyyn ja jätä yhteystietosi, niin saat tulokset sähköpostiisi. Olemme sinuun yhteydessä ja käymme tulokset kanssasi läpi. Kartoitus ja tulosten läpikäyminen ei velvoita sinua mihinkään. Kartoituksia on tulossa myös lisää.

Miten teidän yrityksenne voi?

Tee nopea testi ja kartoita yrityksesi terveydentila. Sen jälkeen voit kartoittaa tarkemmin eri liiketoiminnan alueita ja me autamme sinua tarttumaan oikeisiin asioihin.


Hallitustoiminnan nykytilan kartoitus ja kehitystarpeet

Kaipaatko luotettavaa sparrauskumppania tai tukea hallitustyön kehitykseen tai hallituksen vahvistamiseen uusilla jäsenillä?

Vastaa kysymyksiin, niin kartoitamme teidän hallitustoimintanne nykytilan ja kehitystarpeet.

Tee kartoitus


Liiketoiminnan kehitys- ja strategiakartoitus

Toiminta pyörii ja kauppa käy, mutta kannattavuus ei silti ole kohdallaan ja kululeikkaukset eivät nosta tulosta positiiviseksi. Kuulostaako tutulta?

Pysähdy hetkeksi ja kartoita liiketoimintanne tila ja strategia. Tee kartoitus, joka saa sinut enkä miettimään asiaa uudella tavalla. Halutessasi puramme kartoituksen yhdessä kanssasi. Veloituksetta!

Tee kartoitus


Henkilöstöhallinnon nykytilan kartoitus

Kaipaatko luotettavaa sparrauskumppania tai tukea henkilöstöhallintoon? Vastaa kysymyksiin, niin kartoitamme teidän henkilöstöhallinnon kehitystarpeet.

Tee kartoitus


Myynnin kartoitus

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja selvitä yrityksesi myynnin kehityksen tarpeet. Voisiko jotain tehdä paremmin?

Saat yhteenvedon tuloksista sähköpostiisi. Jos olet antanut siihen luvan, me olemme sinuun yhteydessä ja käymme kanssasi läpi tilanteenne.

Tee kartoitus


Tuotannon kehitys- ja nykytilan kartoitus

Mikä on tuotannon nykytila ja potentiaali? Miten tehokkuutta voidaan parantaa? Mikä on tuotannon muutostarve? Riittävätkö henkilöresurssit investoinnin suunnitteluun ja toteutuksen?

Tuotantoon liittyvät investoinnit ovat pääsääntöisesti liiketoiminnan suurimmat hankinnat. Vastaa kyselyyn, niin analysoimme tuotantonne nykytilan ja kehitystarpeet.

Tee kartoitus