Siirry suoraan sisältöön

Yrityksen hyvinvoinnin kartoitus

Miten teidän yrityksenne voi?

Tee nopea testi ja tunnista kehitystarpeet.

Anna yritystoiminnan osa-alueille arvosana alla olevaan ympyrään, jätä yhteystietosi. Saat selkeän kuvan siitä, miten yrityksesi voi ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta se voisi vielä paremmin. Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä käydäksemme tarkemmin läpi tilannettanne, jätä yhteystietosi ja paina Lähetä. Voit myös tehdä tehdä tarkemman analyysin haluamastasi osa-alueesta sivuillamme.

Me autamme sinua tarttumaan oikeisiin asioihin.


  captcha


  Kirjoita ylläolevassa kuvassa näkyvät kirjaimet ja numerot allaolevaan tekstikenttään. Pyrimme tällä tarkistuksella torjumaan automatisoitua roskapostia.

  Saammeko olla sinuun yhteydessä jatkokeskustelun tiimoilta?

  KylläEi

  Saammeko lähettää sinulle BBI-uutiskirjeen noin 6 kertaa vuodessa?

  KylläEi

  {{otsikko}} Arvosana 1-2: Tällä osa-alueella on paljon kehitettävää. Jos haluat pureutua syvemmälle, tee tarkempi kartoitus: {{linkki}}.

  {{otsikko}} Arvosana 3-4: Jotain on jo tällä osa-alueella tehty, mutta paljon on vielä kehitettävää. Ehkä haluat kartoittaa osa-aluetta tarkemmin? Vastaa lyhyeen kyselyyn, niin saat sähköpostiisi analyysin ja alustavan toimenpide-ehdotuksen. {{linkki}}.

  {{otsikko}} Arvosana 5-6: Jonkin verran on jo kunnossa tällä osa-alueella. Suosittelemme tekemään tarkemman analyysin tilanteesta, niin saat tarkemman käsityksen siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Toimitamme sähköpostiisi analyysin ja alustavat toimenpide-ehdotukset. {{linkki}}.

  {{otsikko}} Arvosana 7-8. Hienoa! Teillä on tehty hyvää työtä tämän osa-alueen tiimoilta. Jonkin verran on kuitenkin vielä parannettavaa. Kartoita tätä osa-aluetta tarkemmin vastaamalla muutamaan kysymykseen. Toimitamme sähköpostiisi analyysin ja alustavat toimenpide-ehdotukset. {{linkki}}.

  {{otsikko}} Arvosana 9-10: Loistavaa työtä! Tällä alueella tilanne on erittäin hyvä tai täydellinen. Jos kuitenkin haluat vielä tehdä syvällisemmän kartoituksen osa-alueeseen, vastaa muutamaan kysymykseen ja saat analyysin ja alustavat toimenpide-ehdotukset sähköpostiisi. {{linkki}}.