Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

BBI Group auttaa yritystäsi menestymään. Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus liiketoiminnan erilaisista tilanteista ja toimialoista, olemme liiketoiminnan kehittämisen ja tiedolla johtamisen erityisosaajia. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan. Kuuntelemme, keskustelemme, sparraamme, neuvomme ja ohjaamme 30 vuoden kokemuksella.

Autamme tunnistamaan toimintaympäristön muutokset, varmistamme strategian ajantasaisuuden, kirkastamme kriittiset menestystekijät ja autamme ydinprosessien tehostamisessa. Saat parhaat mahdolliset lähtökohdat strategisten tavoitteiden toteutumiselle, tehokkaalle operatiiviselle toiminnalle ja yrityksesi menestykselle.  

Tutustu tapaamme toimia

Vuosien saatossa BBI:n tapa toimia on kulminoitunut kuuteen sanaan: Intohimo, Avoimuus, Ymmärrys, Laatu, Tavoitteet ja Tulokset. Ne muodostavat asiakaslupauksemme, jonka haluamme pitää joka päivä, jokaisessa kohtaamisessamme. Haluamme sen näkyvän myös sisäisessä tekemisessämme, sillä uskomme, että sisäinen kulttuuri heijastuu vahvana asiakaskohtaamisiin.

Suhtaudumme intohimoisesti kaikkeen, mitä teemme

Palamme halusta auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. Olemme alamme osaajia ja ylpeitä siitä. Olemme kiitollisia siitä, että saamme tehdä sitä, mihin intohimomme meitä ohjaa. Suhtaudumme intohimoisesti myös omien ihmistemme kehittymiseen ja hyvinvointiin. Palamme halusta olla se yritys, jonka katon alla asiantuntijat viihtyvät voidakseen viedä asiakkaillemme sitä parasta.

Avoimuus luo luottamusta

Haluamme viestiä läpinäkyvästi ja avoimesti niin asiakkaittemme kuin tekijöidemmekin kanssa ja pidämme heidät ja teidät ajan tasalla hyvässä ja huonossa. Me nimittäin uskomme, että kaikki sidosryhmämme ovat luottamuksen arvoisia. Luotamme myös siihen, että olemalla läpinäkyviä saavutamme luottamusta ja avoimuutta takaisin. Avoin viestintä myös mahdollistaa ketterän toimijuuden, mikä on toimintamme ydintä.

Asiakastyön ytimessä on ymmärrys

Kun ymmärrämme mitä teemme ja miksi sitä teemme, syntyy merkitys ja työmme merkityksellisyys. Näin pystymme palvelemaan toisiamme BBI:n sisällä ja asiakkaitamme heidän ongelmissaan ja kehitystavoitteissaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme ymmärtämään asiakkaittemme liiketoimintaa ja kulttuuria läpikotaisin voidaksemme olla heille paras mahdollinen kumppani heidän toimintansa kehittämisessä.


Haluamme myös ymmärtää meille työskenteleviä asiantuntijoita, heidän tilanteitaan ja tarpeitaan, voidaksemme olla mahdollisimman hyvä työnantaja.

Työskentelytapamme perustuu laatuun

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitamme aina laatua. Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että lopputulos on kaikkien mielestä kiitettävä. Tämä tarkoittaa sekä sisäisiä prosesseja että asiakkaalle ja asiakkaalla tehtyjä asioita.

Pyrimme aina pilkkomaan tekemisen pienemmiksi, helposti sulatettaviksi, palasiksi, mikä tarkoittaa sitä, että tuloksia on nähtävissä nopeasti ja matka tavoitteeseen on helposti seurattavissa ja mitattavissa.

Tuomme käyttöösi toimiviksi todetut konseptit ja työkalut, joilla sinä voit jatkaa siitä, mihin me jäimme.

Teemme töitä tavoitteellisesti

Tavoitteet määritellään aina asiakkaan kanssa yhdessä ja niihin sitoudutaan. Asetamme myös itsellemme tavoitteita, joita kohti ponnistelemme yhteen hiileen puhaltaen.

Kaikki työmme tähtää tulokseen

Ilman tavoitteita ei olisi tuloksia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat meiltä vain parasta tulosta ja sen, jonka olemme yhdessä määritelleet.