Siirry suoraan sisältöön

Hallitustyön käynnistäminen, arviointi ja kehittäminen

Rohkeaa, asiantuntevaa ja arvoa luovaa tukea hallitustyöskentelyyn.

Yrityksen kasvaessa ja toimintaympäristön muuttuessa on luonnollista, että myös hallitustyö uudistuu ja kehittyy. Hallituksen on kyettävä tuottamaan lisäarvoa omistajastrategian toteutumisen varmistamiseksi. Hyvä hallitus toimii toimitusjohtajan ja koko yrityksen tukena liiketoiminnan johtamisessa.

Kaipaatko apua toimivan hallituksen kehittämiseen? Entä löytyykö nykyisestä hallituksesta riittävästi tarvittavaa osaamista, näkemystä ja monipuolista kokemusta?

Onko hallituksella kykyä ja osaamista tukea toimitusjohtajaa johtaa yritystä kohti strategisia tavoitteita?

Ei huolta!

  • Me analysoimme kehittämällämme BBI Board Intelligence menetelmällä yrityksen hallitustyöskentelyn nykytilan
  • Autamme muodostamaan hallituksen tai kehittämään sitä tehokkaammaksi ja arvoa tuottavaksi
  • Koulutamme ja valmennamme, tuemme ja ohjaamme 

Välitämme myös varsinaisia hallitusjäseniä. Kauttamme saat juuri yrityksesi tilanteeseen sopivan hallitukseen jäsenen, joka tuo lisäarvoa hallitustyöskentelyyn yrityksen kehitystilanne huomioon ottaen.

Verkostoomme kuuluvilla hallitusammattilaisilla on pitkä kokemus hallitustyöstä ja taito katsoa kokonaisuutta sekä kehitysnäkymiä.

Tukea toimintaan hallitusammattilaiselta 
Hallitusammattilaisemme ovat avuksi esimerkiksi silloin, kun on tarve tehdä strategisia muutoksia, päivittää omistajastrategiaa, laajentaa liiketoimintaa tai omistuspohjaa, aloittaa vienti, järjestää rahoitusta, tehdä sukupolvenvaihdos tai vaikkapa myydä yritys.

Johdon ja hallituksen yhteistyö toimivaksi
Pitkällä aikavälillä yrityksesi menestys perustuu johtamiseen ja johtamisprosessin toimivuuteen. Käytännössä tämä tarkoittaa oikeita strategisia valintoja ja niiden tehokasta toimeenpanoa. Johdon ja hallituksen jatkuva dialogi on edellytys toimivalle yhteistyölle ja strategian kehittymiselle. Tarvittaessa autamme nostamaan yhteistyön uudelle tasolle.


Kartoita hallitustoimintanne nykytila ja kehitystarpeet

Kaipaatko luotettavaa sparrauskumppania tai tukea hallitustyön kehitykseen tai hallituksen vahvistamiseen uusilla jäsenillä? Vastaa kysymyksiin, niin kartoitamme teidän hallitustoimintanne nykytilan ja kehitystarpeet.

Tilaa hallituksen toiminnan itsearviointi

Vaikka hallitustoiminta olisikin jo vakiintunut ja käytännöt
syntyneet, kannattaa hallituksen toiminta arvioida sopivin
välein. Tilaa hallituksen työkaluksi toiminnan itsearviointimalli.

Kysy lisää hallitustyöskentelystä

Saat rohkeaa, asiantuntevaa ja arvoa luovaa tukea hallitustyöhön. Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voisimme auttaa!

Haluatko tietää enemmän?

Lue blogista miksi hallitustyöskentely kannattaa myös pienessä yrityksessä.