Siirry suoraan sisältöön

BBI:n toimitusjohtaja Jari Noppa on valittu Hallituspartnerit Pohjanmaa ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi

    BBI:n toimitusjohtajuuden lisäksi Jari Noppa pääsee 1.1.2022 alkaen hyödyntämään pitkää johdon tehtävien ja hallitustyön kokemustaan Pohjanmaan Hallituspartnereiden toiminnanjohtajana. Jari jatkaa BBI:n toimitusjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana ja pysyy edelleen aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisissä toiminnoissa.

    ”Uskon, että tehokas hallitustyö on vielä monessa yrityksessä hiukan käyttämätön voimavara liiketoiminnan kokonaisuutta ja omistajastrategian toteutumista ajatellen”, toteaa Jari Noppa.

    Hallituspartnerit Pohjanmaa ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka päätehtävänä on kohtauttaa hallitusosaajia ja oman hallitustyönsä kehittämistä suunnittelevia pk-yrityksiä. Yhdistys auttaa yrityksiä löytämään hallitukseensa osaavia ja kokeneita elinkeinoelämän ammattilaisia, järjestää hallitustyöaiheista koulutusta, kehittää alueen ja jäsenistön hallitusosaamista ja tarjoaa pk-yrityksille kokemusta, näkemystä, tietoa ja taitoa hallituksen laajentamiseen ja hallitustyön kehittämiseen.