Siirry suoraan sisältöön

Työyhteisö-coaching

Tiimin toiminta ei ole tehokasta! Ahdistaako muutos organisaatiosi ihmisiä? Voivatko ihmiset huonosti?

Lisensoidut coachimme valmentavat organisaatiotasi vastaanottamaan muutoksen, auttavat tiimejänne tiimityön tehostamisessa tai työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös yksilöcoachausta esimerkiksi oman työn johtamiseen liittyvissä asioissa tai urasuunnittelussa. Vain taivas on rajana. Alla voit tutustua valmiisiin coaching-paketteihimme, mutta voimme myös räätälöidä coachingia erityisesti teidän yritystänne tai sinun tiimiäsi palvelemaan.

BBI –coachingpaketit

Muutosahdistuksesta positiiviseen uusiutumiseen

Aiheuttavatko yrityskaupat, lomautukset ja YT:t suuria muutoksia yrityksessänne? Onko epävarmuus ja stressi vallitseva olotila, joka luo tehottomuutta tiimien ja koko yrityksen toimintaan?

Ratkaisukeskeinen psyykkinen coach auttaakäsittelemään muutosta ja nostamaan esiin voimavarat, joilla muutoksesta tehdään positiivinen kokemus niin yksilöille kuin organisaatiollekin.

Kehityskeskusteluilla tulosta

Tuntuuko, että kehityskeskustelut ovat pakkopullaa, josta ei oikeastaan ole hyötyä kellekään? Ettekö löydä oikeaa tapaa käyttää kehitys- ja tavoitekeskustelua johtamisen työkaluna?

Kehityskeskustelut ovat tärkeä johtamisen työkalu ja työntekijöiden kehityksen ja merkityksellisyyden varmistaja. Tarjoamme kehityskeskustelupaketin, jolla pääsette alkuun ratkaisukeskeisessä kehityskeskustelukulttuurissa ja saatte siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Rakennetaan yhdessä hyvinvointia

Onko tiimeissä havaittavissa tehottomuutta? Valittavatko asiakkaat? Eikö tieto kulje?

Varmista työntekijöittesi ja tiimiesi hyvinvointi ja tuottavuus. Me tulemme kartoittamaan nykytilanteen ja työskentelemään kanssanne teidän hyvinvointinne kehittämiseksi.

Ratkaisuja sisäiseen auditointiin

Hyödynnetään työntekijöiden asiantuntijuus!
Tarjoamme myös sisäisten auditoijien kouluttamista ratkaisukeskeiseen ajatteluun auditoinnissa.

Ratkaisut isompiin ja pienempiin ongelmiin yksilö-coachauksella

Haluatko varmistaa henkilöstösi hyvinvoinnin ja yrityksesi tuloksellisuuden?

Elämässä on isompia ja pienempiä työhön vaikuttavia asioita, joiden järjestelemiseen coach on mitä mainioin apuri. Mieleltään hyvinvoivat ihmiset ovat sitoutuneita ja tehokkaita ja varmistavat hyvän asiakaskokemuksen ja yrityksen menestyksen.

Konfliktin sovittelu

Eivätkö työkaverit tule toimeen keskenään tai onko esimiehellä ja alaisella kränää? Sellainen syö työviihtyvyyttä pahimmassa tapauksessa koko organisaatiolta ja tehot kärsivät. Ratkaisukeskeinen coachimme on koulutettu ratkaisemaan konfliktitilanteita puolueettomasti.

Tiimi toimivaksi

Onko tiimisi toiminnassa parannettavaa? Eivätkö roolit ole kaikille selkeät? Takkuaako yhteistyö? Tiimivalmennuksella laitetaan tiimisi työskentelykuntoon.

Kysy coachausta täysin räätälöitynä teidän tarpeisiinne!


Haluatko tietää enemmän?

Lue blogista miksi In-House -valmentaja olisi hyvä investointi sinunkin organisaatioosi.