Siirry suoraan sisältöön

Luodaan yhdessä elinvoimaa kunnallesi

Toimintaympäristön tuntemus toimii kaiken perustana

Pysähdy hetkeksi ja pohdi kuntasi toimintaympäristöä. Tunnistitko tärkeimmät voimavarat, suurimmat haasteet ja mahdolliset muutokset? Olemassa olevan tilanteen hyvä tuntemus toimii kaiken perustana. Kuntien toimintaympäristö elää muutoksessa ja tulevaisuudessa kuntien toiminnassa korostuvat elinvoimaan, kaavoitukseen, osaamiseen ja sivistykseen liittyvät tehtävät. Tämän vuoksi ennakointi on ensiarvoisen tärkeää.

Yhteistyöllä kanssamme varmistat, että kuntasi uudistumiskyky on riittävä vastaamaan toimintaympäristön haasteisiin ja luot edellytykset kunnan omien voimavarojen parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen.

Strategialla johtaminen

Strategisen johtamisen on perustuttava tiedolla johtamiseen.

Oikea-aikaiseen tietoon ja luotettaviin analyyseihin pohjautuvalla johtamisella varmistamme, että uudistuksen keskiössä ovat kuntasi vetovoimaisimmat menestystekijät.

Tiedolla johtaminen

Kuntajohtamisessa korostuu tarve uudistua ja muuntaa strategisia tavoitteita toiminnaksi.

Me selvitämme rohkeasti kuntasi vetovoimatekijöitä ja lähdemme määrätietoisesti muuttamaan tietoa konkreettisiksi tavoitteiksi ja edelleen toiminnaksi.

Elinvoiman johtaminen

Kunnan elinvoimaisuus koostuu usean osa-alueen yhteisvaikutuksesta. Me selvitämme mihin osa-alueeseen huomio kannattaisi kiinnittää kunnassasi.

Tunnistamme kuntasi keskeiset voimavarat ja havaitsemme kehittämiskohteet.