Löytyykö yrityksenne hallituksesta riittävästi tarvittavaa osaamista, näkemystä ja monipuolista kokemusta? 
Analysoimme hallitustyöskentelynne ja autamme kehittämään sitä tehokkaammaksi ja arvoa tuottavaksi. Koulutamme ja valmennamme, tuemme ja ohjaamme. 
Välitämme myös varsinaisia hallitusjäseniä. Kauttamme saat yrityksesi hallitukseen jäsenen, joka tuo lisäarvoa hallitustyöskentelyyn yrityksen kehitystilanne huomioon ottaen.
Verkostoomme kuuluvilla hallitusammattilaisilla on pitkä kokemus hallitustyöstä ja taito katsoa kokonaisuutta sekä kehitysnäkymiä. BBI Groupilla me sekä valmennamme hallitustyössä että välitämme varsinaisia hallitusjäseniä.

Tukea toimintaan hallitusammattilaiselta 
Hallitusammattilaisemme ovat avuksi esimerkiksi silloin, kun on tarve tehdä strategisia muutoksia, päivittää omistajastrategiaa, laajentaa liiketoimintaa tai omistuspohjaa, aloittaa vienti, järjestää rahoitusta, tehdä sukupolvenvaihdos tai vaikkapa myydä yritys.

Johdon ja hallituksen yhteistyö toimivaksi
Pitkällä aikavälillä yrityksesi menestys perustuu johtamiseen ja johtamisprosessin toimivuuteen. Käytännössä tämä tarkoittaa oikeita strategisia valintoja ja niiden tehokasta toimeenpanoa. Johdon ja hallituksen jatkuva dialogi on edellytys toimivalle yhteistyölle ja strategian kehittymiselle. Tarvittaessa autamme nostamaan yhteistyön uudelle tasolle.

Kysy lisää hallitustyöskentelystä

Rohkeaa, asiantuntevaa ja arvoa luovaa tukea hallitustyöhön.

BBI Group Oy