Siirry suoraan sisältöön

Avoimet työpaikat

Neuvonantaja (Advisor) tai osa-aikainen rahoituspalveluiden asiantuntija

Haemme asiakkaallemme liiketoiminnan johdon neuvonantajaa (Advisor) tai osa-aikaista rahoituspalveluiden asiantuntijaa.
Yritys on BtoB investointituotteita myyvä PK yritys, joka kehittää rahoituspalveluita omille asiakkailleen helpottamaan investointituotteiden hankintaa.
Olet talousjohtamisen kokenut osaaja ja sinulla on rahoitusinstrumenttien vaihtoehdoista kokemusta. Tulet auttamaan asiakastamme kehittämään BtoB rahoituspalveluita ja luomaan näin asiakkaallemme uutta liiketoimintaa. Autat valitsemaan markkinoilta mahdolliset kumppanit, että palvelukokonaisuus saadaan toimivaksi ja turvalliseksi.
Tehtävä on toistaisesi voimassa oleva ja työpanoksen määrä sovitaan erikseen.

Lähetä hakemuksesi 28.4.2022 mennessä osoitteeseen [email protected] .
Toimi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa BBI Group Oy:n Toimitusjohtaja Jari Noppa, 0408330083 tai [email protected]

Haemme eri asiakastoimeksiantoihimme

Interim-osaajia asiakastoimeksiantoihin

Interim osaajien kysynnän kasvaessa haemme lyhytaikaisiin ja pidempikestoisiin asiakastoimeksiantoihin uusia osaajia! Kerro osaamisistasi ja kokemuksistasi. Lähetä tietoa itsestäsi osoitteeseen [email protected] ja sähköpostin viitteeksi ”Interim”. Olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Jari Noppa – 0408330083

Tai kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella!

Haemme jatkuvasti palvelualueittemme osaajia, joten käy kurkkaamassa palveluistamme mikä niistä olisi sinun juttusi. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen [email protected] ja kerro meille mitä osaamista sinä voisit tuoda BBI-tiimiin. Haluamme kuulla sinusta!