Siirry suoraan sisältöön

Henkilöstöjohtamisen ja yrityskulttuurin kehitys

Empaattista ja ihmisläheistä tukea kilpailuedun saavuttamiseen työntekijäkokemusta ja työnantajabrändiä kehittämällä

Tuomme kokemuksemme avuksesi ja kehitämme yhdessä organisaatiosi työntekijäkokemusta ja koko yrityksesi työnantajabrändiä. Rakennamme näin yrityksellesi vahvaa kilpailuetua markkinoilla.

Hyvä työntekijäkokemus on ehdoton kilpailuetu

Organisaatioiden tulevaisuuden menestystekijät ja kilpailuetu perustuvat sitoutuneisiin ja hyvinvoiviin työntekijöihin. Hyvä työntekijäkokemus on ehdoton edellytys hyvälle asiakaskokemukselle. Hyvä asiakaskokemus taas auttaa rakentamaan kilpailuetua kilpailijoihin nähden. Vain motivoituneet työntekijät, joilla on hyvä kokemus työnantajasta, voivat rakentaa hyvää asiakaskokemusta.

Siksi yritysten tulisi ymmärtää ja johtaa kokonaisvaltaista työntekijäkokemusta saumattomasti koko työsuhteen ajan.

Hyvä työntekijäkokemus koostuu:

  • itse työhön liittyvistä asioista, kuten työn kuormittavuudesta, toimivasta sisäisestä tiedonkulusta ja hyvästä johtamisesta
  • työntekijään itseensä liittyvistä asioista, kuten työn hallinnasta ja palkitsevuudesta sekä mahdollisuudesta ammatilliseen kasvuun
  • koko työyhteisöön liittyvistä asioista, kuten innovatiivisuudesta ja kokemuksesta, että saa tarpeeksi tukea tarvittaessa
  • työnantajayrityksen arvoista ja toimintaperiaatteista

Meiltä saat empaattista ja ihmisläheistä apua työntekijäkokemuksen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Samoin varmistat, että työntekijäsi ovat sitoutuneita ja että heillä on parhaat mahdolliset eväät luoda positiivista energiaa organisaation toimintaan.

Millainen on työntekijäkokemus teidän yrityksessänne?

Työnhakijakokemus

Kokemus, joka työnhakijalle jää rekrytointiprosessistanne – tulipa hän valituksi tai ei – vaikuttaa vahvasti siihen, miten hän puhuu teistä jälkeenpäin. Voipa se vaikuttaa siihenkin, ottaako hän tarjotun työpaikan vastaan vai ei.

Haluatte varmasti jättää hyvän vaikutelman yrityksestänne kiinnostuneille työnhakijoille. Me autamme siinä!

Työnantajabrändi

Kun työntekijäsi voivat hyvin ja yrityksesi on ”se paras työpaikka”, on aika kertoa siitä maailmalle. Te tiedätte, miksi teillä on ihan paras työpaikka, mutta tietävätkö muut? Entä juuri ne, jotka te haluaisitte teille töihin – ne parhaat osaajat?

Ole yhteydessä, niin tehdään yhdessä suunnitelma siitä, miten juuri te saatte ne parhaat tekijät kiinnostumaan teistä työnantajana ja miten voisitte toteuttaa työnantajamarkkinoinnin.


Kartoita henkilöstöjohtamisen nykytila ja kehitystarpeet yrityksessänne

Missä jamassa teidän HR-puolenne on? 

Ota yhteyttä osaajaamme niin katsotaan yhdessä, kuinka lähteä liikkeelle.

Kysy lisää henkilöstöjohtamisen ja yrityskulttuurin kehityksestä

Henkilöstöjohtamisella ja yrityskulttuurin kehityksellä kilpailuetua yrityksellesi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös