Vanha yrityssivu

Haluatko nostaa liiketoiminnan seuraavalle tasolle, mutta osaamisesta tai resursseista on pulaa?

Me BBI Groupilla autamme yrityksesi kannattavaan kasvuun. Meillä on pitkä ja laaja kokemus eri toimialojen ja liiketoiminta-alueiden kehittämisestä. Vahvuutemme on kokeneet osaajat, kehittyneet menetelmät ja parhaat kumppanit.

Haluamme olla yritysten ketterä ja helposti lähestyttävä kumppani heidän matkallaan kohti menestystä. Kun sinulta uupuu aikaa ja tekijöitä, me olemme ne extra kädet ja jalat, jotka tulevat hätiin. Autamme sinua rakentamaan konseptit ja prosessit, jotta sinä pystyt johtamaan yrityksesi liiketoimintaa seuraavalle tasolle.

BBI Group Oy: Liikkeenjohdon konsultointia

Vahvaa kokemusta johdon konsultointiin ja tukemiseen erilaisissa liiketoiminnan tilanteissa

Me BBI:llä ajattelemme, että strategia antaa liiketoiminnalle suunnan ja vauhdin. Hyvin johdettuna työntekijäkokemus saa yrityksen toimintoihin ja strategian toimeenpanoon liikettä ja näin vauhdittaa liiketoimintaa. Asiakaskokemus puolestaan vaatii hyvin yhteen pelaavan henkilöstön ja funktiot vaikuttaakseen positiivisesti yrityksen kannattavuuteen. Kun tämä ydin ja liiketoiminnan eri osa-alueet ovat kunnossa, tie menestykseen on avoin.

Ymmärrämme myös sen, ettei muutoksen johtaminen ja tavoitteisiin pääseminen ole aina helppoa, vaan eteen tulee haasteita niin johto- kuin työyhteisötasollakin. Siksi tarjoamme myös asiantuntevaa coachausta henkilökohtaisen tai työyhteisön haasteiden selättämiseksi ja tavoitteisiin pääsemiseksi.

BBI Groupin verkostosta organisaatiosi saa tukea erilaisiin tilanteisiin, esimerkiksi:

  • lyhytaikainen ja akuutti osaajatarve
  • pidempikestoinen tuki kehityshankkeelle tai muutostilanteeseen
  • interim johtajan tarve
  • liiketoiminnan kehittäminen ja liiketoimintasuunnitelman kirkastaminen
  • vahvistus hallitustyöskentelyyn
  • prosessien kehittäminen
  • tehokkuuden parantaminen
  • ROI-laskelmat

Lue lisää palveluistamme yläpalkin Palvelut-valikosta.

Tilaa maksuton analyysi yrityksesi nykytilasta >


BBI -tapa toimia

Pitkäjänteinen yhteistyö tuo tuloksia
 
Teemme yrityksesi kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Perehdymme liiketoimintaanne ja sitoudumme kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen. Kuuntelemme, keskustelemme, sparraamme, neuvomme ja ohjaamme. Yhdessä kanssanne kehitämme toimintoja ja saamme aikaan tuloksia, jotka edesauttavat yritystäsi saavuttamaan strategiset tavoitteet.
 
Asiantuntijoillamme on keinot auttaa strategisten tavoitteiden saavuttamisessa ja toimintamallien kehittämisessä sekä tehokkaat tavat, joiden avulla voitte hyödyntää tietoa johtamiseen.Tunnistamme toimintaympäristön muutokset, varmistamme strategian ajantasaisuuden, kirkastamme kriittiset menestystekijät ja autamme ydinprosessien tehostamisessa. Saat parhaat mahdolliset lähtökohdat tehokkaalle strategian mukaiselle toiminnalle. 
 
Toimimme yrityksesi kumppanina kehityshankkeen koko elinkaaren ajan ja myös sen jälkeen.

Lue lisää BBI -tavasta toimia >