Haluatko nostaa liiketoiminnan seuraavalle tasolle, mutta osaamisesta tai resursseista on pulaa?

Me BBI Groupilla autamme yrityksesi kannattavaan kasvuun. Meillä on pitkä ja laaja kokemus eri toimialojen ja liiketoiminta-alueiden kehittämisestä. Vahvuutemme on kokeneet osaajat, kehittyneet menetelmät ja parhaat kumppanit.

Haluamme olla yritysten ketterä ja helposti lähestyttävä kumppani teidän matkallanne kohti menestystä. Kun sinulta uupuu aikaa ja tekijöitä, me olemme ne extra kädet ja jalat, jotka tulevat hätiin. Autamme sinua rakentamaan konseptit ja prosessit, jotta sinä pystyt johtamaan yrityksesi liiketoimintaa seuraavalle tasolle.

Palvelumme ovat keskittyneet hallitustyöskentelyyn, liiketoiminnan johdon neuvontaan ja tukemiseen, konsultointiin sekä kehityshankkeiden johtamiseen.
Uutuutena palveluvalikoimassamme ovat erilaiset henkilöstöjohtamiseen liittyvät asiat, kuten työhyvinvoinnin ja työntekijäkokemuksen kehittäminen. Olemme tuoneet palveluvalikoimaamme myös Coaching-palvelut.

Tutustu asiantuntijoihimme tästä ja kysy lisää >


BBI -tapa toimia

Pitkäjänteinen yhteistyö tuo tuloksia
 
Teemme yrityksesi kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Perehdymme liiketoimintaanne ja sitoudumme kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen. Kuuntelemme, keskustelemme, sparraamme, neuvomme ja ohjaamme. Yhdessä kanssanne kehitämme toimintoja ja saamme aikaan tuloksia, jotka edesauttavat yritystäsi saavuttamaan strategiset tavoitteet.
 
Asiantuntijoillamme on keinot auttaa strategisten tavoitteiden saavuttamisessa ja toimintamallien kehittämisessä sekä tehokkaat tavat, joiden avulla voitte hyödyntää tietoa johtamiseen.Tunnistamme toimintaympäristön muutokset, varmistamme strategian ajantasaisuuden, kirkastamme kriittiset menestystekijät ja autamme ydinprosessien tehostamisessa. Saat parhaat mahdolliset lähtökohdat tehokkaalle strategian mukaiselle toiminnalle. 
 
Toimimme yrityksesi kumppanina kehityshankkeen koko elinkaaren ajan ja myös sen jälkeen.

Lue lisää BBI -tavasta toimia >

BBI Group Oy: Liikkeenjohdon konsultointia

Vahvaa kokemusta johdon konsultointiin ja tukemiseen erilaisissa liiketoiminnan tilanteissa

Lue lisää palveluistamme yläpalkin Palvelut-valikosta.

Tilaa maksuton analyysi yrityksesi nykytilasta >