Siirry suoraan sisältöön

Päivi Vesalainen

Senior HR Advisor

Yhteystiedot:

tel: 040 866 0186
email: [email protected]


Päivi auttaa asiakkaita tunnistamaan organisaation kehittämiskohteet ja löytämään yhdessä niihin ratkaisut.

Päivi on henkilöstöjohtamisen, prosessien kehittämisen ja projektityön ammattilainen, työnohjaaja ja palvelumuotoilija.

Päivi on toiminut erilaissa organisaatoissa ja rooleissa mm. henkilöstöpäällikkönä, johdon konsulttina ja HRD-managerina. Päivi tuntee  HR-kentän kauttaaltaan ja on toiminut kaikissa työsuhteen elinkaaren prosesseissa työnantajamielikuvan kehittämisestä ja rekrytoinneista työsuhteiden päättämisiin eri tilanteissa. Hän on vienyt läpi useita HR-järjestelmähankkeita,  vastannut tehostamis- ja ulkoistamisprojekteista ja HR-palvelumallin kehittämisestä. Hän on kehittänyt ja käyttöönottanut osaamisen ja kyvykkyyksien kehittämisen käytäntöjä eri organisaatioissa. HR-tehtäviin Päivi siirtyi IT-alalta esihenkilötehtävien kautta.

Päivi on kiinnostunut organisaatioiden, tiimien toiminnan ja johtamisen kehittämisestä jatkuvaa muutosta tukevaksi. Päivi katsoo organisaatiota kokonaisuutena liiketoimintastrategian ja asiakas-/työntekijäkokemuksen näkökulmasta.

Päivillä on monipuolinen kokemus eri toimialoilta: julkishallinnosta, IT-palveluliiketoiminnasta, lääketeollisuudesta, logistiikasta ja palveluista. Hän on tottunut työskentelemään kaikilla organisaatiotasoilla ja erilaisten sidosryhmien kanssa johtoryhmistä tuotantoon. Hän on työskennellyt useita vuosia kansainvälisissä organisaatioissa, englanti työkielenään.

Päivin peruskoulutus on luonnontieteellinen (FM). Hän on opiskellut lisäksi  tietojenkäsittelytiedettä Helsingin yliopistossa ja henkilöstöjohtamista Aalto-yliopistossa. Hänellä on työnohjaajan pätevyys (STOry). Hän on myös valmistunut palvelumuotoilijaksi 2019.

Vapaa-ajalla Päivi liikkuu luonnossa, bongailee lintuja, tekee käsitöitä ja hoitaa puutarhaa.

BBI Groupin Senior HR Advisor -roolissa Päivi auttaa asiakkaita tunnistamaan organisaation  kehittämiskohteet ja löytämään yhdessä niihin ratkaisut.