Siirry suoraan sisältöön

Robert Öhman

Senior Business Advisor

Yhteystiedot:

tel: 040 540 0741


Robert auttaa BBI:n asiakkaita rahoitukseen, taloushallintoon ja yritysjärjestelyihin liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

Robertilla on yli 30 vuoden kokemus eri toimialoilta: energia, rakentaminen, kiinteistösijoittaminen, ympäristöhuolto, teollisuuspalvelut esim. Vattenfallilta, Lemminkäiseltä ja Spondalta.

Hänellä on vankka tausta talous- ja rahoitusjohdossa (CFO), johtoryhmän jäsenenä suomalaisissa pörssiyhtiöissä ja kansainvälisissä konserneissa yleisimpinä vastuualueinaan talous, rahoitus, IT, lakiasiat ja yritysjärjestelyt. Hänellä on myös kokemusta kotimaisista ja kansainvälisistä yrityskauppajärjestelyistä sekä ostajan että myyjän roolissa.

Muutosjohtaminen on ollut keskeisessä osassa Robertin tehtävissä monissa yhtiöissä.

Robert on toiminut hallituksen jäsenenä mm. Eteralla, Digitalla, Hybriconilla, Auricomilla ja Foudia Housingilla ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana Eteralla. Hän on myös toiminut senior advisorin roolissa pankkiiriliikeessä (Aalto Capital).

Vapaa-ajallaan Robert on harrastanut aikaisemmin aktiivisesti liikuntaa, lähinnä pallopelejä. Nykyään hän rentoutuu vaelluksilla ja penkkiurheilun parissa.