Tiedolla johtamisen kehityksen kysyntä asiakkaillamme kasvaa edelleen. Haemme nyt osaajia BBI Group Oy:n tiedolla johtamisen palvelualueen kehitykseen ja asiakkaidemme kehityshankkeiden toteutukseen. Toimit yrittäjäkonsulttina asiakkaittemme kehitysprojekteissa, joita voi olla meneillään useampia saman aikaisesti. Olet yrittäjähenkinen kokenut osaaja, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan liiketoiminnan kehityksessä. Toivomme, että sinulla on takanasi jo useampi kehityshanke jostakin tiedolla johtamisen kokonaisuuden osa-alueesta tai kokonaisprojektin johtamisesta.  

BBI tarjoaa mielenkiintoisia hankkeita hyvässä tiimissä yhdessä muiden osaajien kanssa sekä hyvät ansaintamahdollisuudet. 

Tiedolla johtamisen konsultti ja palvelualueen johtaja

BBI Group Oy tarjoaa asiakkailleen tiedolla johtamisen kokonaispalvelua ja autamme näin asiakkaitamme toteuttamaan suunniteltua strategiaa kaikilla organisaation tasoilla.    

Haemme BBI-tiimiin tiedolla johtamisen osaajia. Tarjoamme asiakkaillemme tiedolla johtamisen kokonaispalvelua aina strategisten KPI mittareiden määrittelystä, raportoinnin kehitykseen ja edelleen analytiikkaan sekä ennustettavuuden kehitykseen. Ymmärrät tiedolla johtamisen kokonaisuuden asiakkaan tarvekartoituksesta, kehityshankkeen suunnitteluun ja toteutukseen sekä edelleen koulutukseen ja tarvittavan kulttuurimuutoksen aikaansaamiseen. Pystyt luomaan ja tunnistamaan myyntimahdollisuuksia ja näin tukemaan omalta osaltasi kasvuyrityksen uusasiakashankintaa. Tehtäviisi kuuluu myös hankkeiden huolellinen valmistelu.

Tietotekniikka on osa tiedolla johtamisen kokonaisuutta. Hallitset ehkä jonkun tietotekniikan osa-alueen tai omaat riittävän ymmärryksen tiedolla johtamisen tietotekniikkaosuudesta johtaaksesi kokonaisuutta.  

Kuten ehkä huomasitkin, toimenkuvamäärittely on aika laaja, kuten on tiedolla johtamisen kehityksen kokonaisuuskin. Taustoistasi ja kiinnostuksestasi riippuen, räätälöimme sinulle mahdollisimman mielenkiintoisen vastuualueen asiantuntijaroolissa tai vaikka koko tiedolla johtamisen palvelualueen johtajana. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja tietoa itsestäsi sekä kokemuksistasi tiedolla johtamisen alueelta viimeistään 22.10. Osoite hakemuksille on rekrytointi@bbi.fi .

Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten kannattaa toimia heti. 

Lisätietoja tiedolla johtamisen alueen tehtävistä antaa: 

Jari Noppa, Senior Business Advisor – 0408330083