Siirry suoraan sisältöön

Referenssit – Tuusmet Oy

Tuusmet Oy

BBI Group Oy:n ja Tuusmet Oy:n yhteistyö alkoi markkinoinnilla ja johdon coachauksena ja laajeni käsittämään lisäksi henkilöstöhallinnon ja uuden palveluliiketoiminnan kehittämisen.

Markkinoinnin alueella BBI:n konsultti aloitti digitaalisen markkinoinnin prosesseja ja laati uudelle palveluliiketoiminnalle sivut yhdessä Tuusmetin verkkosivujen teknisen toteutuksen asiantuntijan kanssa. Henkilöstöhallinnon kentällä BBI:n asiantuntija suunnitteli ja implementoi HR-prosesseja ja paransi sisäistä tiedonkulkua. BBI toimi asiantuntijana myös uuden palveluliiketoiminnan kehittämisessä ja sen konkreettisten ensi askelten ottamisessa. Johdon ratkaisukeskeisellä coachauksella saatiin aikaan mm. parempaa ajanhallintaa ja toimitusjohtajan tehtäväkentän kirkastaminen ja tehtävien delegointi muualle organisaatiossa.

BBI-konsultti osallistui myös yo alueiden käytännön työhön ja mm. fasilitoi kehityskeskusteluja ja istui Tuusmetin johtoryhmässä markkinoinnista ja HR:stä vastaavana.

Tuusmet Oy on metallialan yritys, joka valmistaa metallituotteita ja komponentteja. Toimipaikka ja oma tehdas sijaitsevat Hyrylässä.

Lue lisää