Siirry suoraan sisältöön

Orion

BBI Group Oy auttoi Orionia luomaan tiedolla johtamisen kokonaismallin tukemaan esimerkiksi Orionin toimitusketjun johtamista. Merkittävässä roolissa kokonaiskehitystä oli varmistaa erilaisten tarvittavien tiedolla johtamiseen liittyvien resurssien optimointi ja toisaalta ison yrityksen eri toiminnoissa toteutettavien kehityshankkeiden koordinointi. Tällä haettiin kustannustehokkuutta tiedolla johtamisen kokonaisuuteen. Tieolla johtamisen sisäinen osaamiskeskus oli aivan avainroolissa näissä haasteissa ja siksi haluttiin kehittää Orionin oma kompetenssikeskus (BICC – BI Competence Center). Sen resurssointi ja toimivuus jatkossa haluttiin varmistaa. Kokonaisuuteen liittyi myös toimitusketjuihin liittyvän tiedon analysointi ja tiedon kytkeminen johtamiseen, prosessien kehittäminen sekä johdon dashboardien suunnittelu. BBI Group Oy avusti Orionia myös strategiasta johdettujen kriittisten menestystekijöiden kiteyttämisessä ja niiden liittämisessä osaksi aktiivista tiedolla johtamista.

”Yhteistyö BBI:n kanssa on ollut hyödyllistä ja hedelmällistä; yhdessä BBI:n asiantuntijoiden kanssa olemme saavuttaneet ja oppineet paljon tiedolla johtamisen ja raportoinnin alueella.”, sanoo Sami Niemelä Orion Yhtymästä.

Orion on suomalainen lääkeyhtiö – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet, suomalaisen tautiperimän harvinaissairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä Easyhaler®-laiteportfolion alla.

Orionin A- ja B-osakkeet ovat listattuina Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää