Siirry suoraan sisältöön

Oletko sinä oikea henkilö BBI Groupin toimitusjohtajaksi?

BBI Group kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa monipuolisesti hallitustyötä, johtoryhmätyöskentelyä ja myyntitoimintoja sekä johtamista. Se auttaa strategian uudistamisessa ja toimeenpanossa, prosessien kehittämisessä sekä tiedolla johtamisen ja tietotekniikan hyödyntämisessä. Lisäksi BBI Groupin erikoisosaamista on kehityshankkeiden ja projektien tehokas johtaminen. Myös mm. henkilöjohtaminen, työntekijäkokemus ja työnantajabrändi osana strategian toimeenpanoa ovat BBI:n osaamisalueita. BBI Groupin avulla asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen lähtökohdan liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen sekä tehokkaaseen operatiiviseen toimintaan, parempaan suorituskykyyn että organisaation kehittämiseen ja kasvuun.

BBI Group on pieni, mutta kasvava liiketoiminnan konsultoinnin palveluja tuottava yritys, joka kokoaa yhteen joko oman yrityksen kautta tai BBI Groupissa toimivat osaajat sekä yhdistää kehitykseen parhaat mahdolliset kumppaniosaamiset. BBI Groupin tekemistä ohjaavat yrityksen arvot: intohimo, avoimuus ja ymmärrys.

Nykyisen toimitusjohtajan siirryttyä hallituksen puheenjohtajaksi BBI Group Oy hakee nyt

Toimitusjohtajaa

Onko intohimonasi auttaa organisaatioita onnistumaan niiden toiminnassa? Oletko ollut uudistamassa organisaatioiden strategiaa ja varmistamassa niiden toimeenpanoa? Tunnistatko liiketoiminnan kasvuun ja kannattavuuteen merkittävästi vaikuttavat prosessit ja tavat toimia sekä miten niitä voi parantaa?

BBI Groupin toimitusjohtajana vastaat liiketoiminnan sujuvuudesta, kasvattamisesta ja kannattavuudesta.

Toimitusjohtajana

  • olet olennainen osa BBI:n näkyvyyttä mediassa, tapahtumissa jne.
  • tuet BBI-myyntiä asiakkaiden ensitapaamisissa
  • olet yksi osaaja BBI-osaajien joukossa asiakkaille
  • olet rakentamassa BBI-osaajien ja yhteistyökumppaneiden verkostoa
  • johdat BBI Groupin päivittäistä toimintaa.

Olet innovatiivinen, innostava ja innostuva. Kykenet pilkkomaan strategian selviksi tavoitteiksi ja huolehtimaan niiden saavuttamisesta yhdessä muiden kanssa. Osaat kuunnella ja tulla kuulluksi.

BBI Group tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi osaavaa ja innostunutta osaajien tiimiä ja kasvattamaan BBI Groupin liiketoimintaa kannattavasti seuraavalle tasolle. Toimitusjohtajana saat näköalapaikan suomalaisten ja pohjoismaisten, erityisesti pienien ja keskisuurten organisaatioiden toimintaan.

Lähetä hakemuksesi heti, mutta kuitenkin viimeistään 12.10.2020 mennessä osoitteeseen [email protected]. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme rekrytointipäätöksen heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja antaa BBI Groupin hallituksen puheenjohtaja Jari Noppa, puh. 040 8330083 tai senior business advisor Tiina Mellas, puh. 040 5465760.