Siirry suoraan sisältöön

Tiina Mellas

Senior Business Advisor

Yhteystiedot:

tel: 040 546 5760
email: [email protected]


Tiina tuo kokemuksensa BBI:n asiakkaiden liiketoiminnan kehitykseen erityisalueenaan yritysten ja organisaatioiden kulttuuri ja henkilöjohtaminen osana strategista johtamista.

Tiinalla on monipuolinen kokemus niin eri toimialoilta kuin erilaisista tehtävistäkin. Toimialakokemusta on mm. tutkimuksesta, tietotekniikasta ja rakentamisesta, asiantuntija-sekä työntekijävaltaisista organisaatioista mm. Tieto-konsernista ja Lemminkäiseltä.

Tiina on toiminut uransa alussa IT-suunnittelijana ja –projektipäällikkönä sekä HR-asiantuntijana. Sittemmin hän on kerryttänyt osaamistaan esimiestehtävissä ja liiketoiminnan kehitys-ja johtotehtävissä eri kokoisissa, myös kansainvälisissä yksiköissä. Tiina on toiminut myös henkilöstöjohtajana, vastannut tietohallinnosta ja ollut johtoryhmän jäsen.

Kansainvälisyys on ollut Tiinan työssä mukana viimeiset 15 vuotta. Kasvun ja toisaalta myös liiketoiminnan supistumisen mukanaan tuomat haasteet ja niistä selviytyminen ovat Tiinalle tuttuja asioita. Strategian toimeenpano ja sen käytännöt, erityisesti yrityksen / organisaation kulttuurin ja henkilöjohtamisen näkökulmasta, ovat Tiinan ydinosaamista.

BBI Groupin Senior Business Advisor roolissa Tiina tuo kokemuksensa sekä BBI Groupin toiminnan kehitykseen että BBI:n asiakkaiden liiketoiminnan kehitykseen erityisalueenaan yritysten ja organisaatioiden kulttuuri ja henkilöjohtaminen osana strategista johtamista sekä strategian toimeenpanoa.