Siirry suoraan sisältöön

Satu Koskinen

Board & Business Advisor

Yhteystiedot:

tel: +358 401 891 946


Satu auttaa asiakkaita kehittämään hallitustyöskentelyä ja johtamista.

Yrittäjä Satu Koskinen toimii perustamansa Boardcoach Oy:n toimitusjohtajana sekä tekee hallitustyötä. Lisäksi hän toimii partnerina Boardman Oy:ssä.

Satu on väitellyt tohtoriksi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, johtamisen pääaineesta. Hänen väitöstutkimuksensa käsitteli toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan välisiä käytäntöjä, luottamuksen kehittymistä sekä toimitusjohtajan erottamiseen johtavaa prosessia.

Sadulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus vähittäiskaupan ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä. Lisäksi hän on toiminut Jollas Instituutin rehtorina ja toimitusjohtajana.

Hän on toiminut yritysten ja yhdistysten hallituksissa, johtoryhmissä sekä erilaisten kehittämis- ja liikeidearyhmien jäsenenä.

BBI Groupilla Satu auttaa asiakkaitamme kehittämään hallitustyöskentelyä ja johtamista.

Julkaisut: Tietokirja: Koskinen, S. (2020): Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä. Boardman.

Väitöskirja: Koskinen, S. (2019). At the heart of the Board: CEO and Chair. Processes, practices and relationships. JYU Dissertations 2019:58.
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/62814

Tutkimusraportti: Koskinen S. (1999). Private Label in Food & Non-Food Retailing. Oxford Reports on Retailing, OXIRM, University of Oxford.

Satu harrastaa kuntoliikuntaa, penkkiurheilua, leipomista ja lukemista.