Haemme BBI-tiimiin tiedolla johtamisen osaajia. Omaat näitä kaikkia osaamisia tai olet jonkin alueen erityisosaaja. Osaamisalueitasi ovat esimerkiksi tietovarastot, raportointi tai analytiikka. Tunnet yleisimpiä tiedolla johtamisen / Business Intelligence sovelluksia ja pystyt auttamaan asiakkaitamme niiden käyttöönotossa, kehityksessä, koulutuksessa jne.

Olet toiminut joko yritysten strategisten mittareiden kirkastamisessa tai luomassa tiedolla johtamisen perustaa. Osaat auttaa asiakkaitamme johtamaan strategisista tavoitteista mitattavat ja organisaatioon jalkautettavat mittarit. Tehtäväsi on luoda asiakkaillemme koko tiedolla johtamisen kehityksen roadmap ja johtaa toteutusta yhdessä asiakkaan ja BBI:n muiden tiedolla johtamisen osaajien kanssa.

Ymmärrät, miten tiedolla johtamisen kehityksen perusta rakennetaan asiakkaan liiketoiminnan perusasiat yhdessä asiakkaan kanssa selvittämällä. Kykenet yhdistämään tiedolla johtamisen kehityksen seuraaviin asioihin :

  • Yrityksen visio ja missio
  • Liiketoimintaympäristön kuvaus – toimialan rakenteet, kilpailutilanne, asiakkaat, ajurit jne
  • Strategiset teemat seuraaville vuosille
  • Toiminnan painopistealueet
  • Keskeisimmät mittarit

Liity mukaan BBI huippuosaajien joukkoon, tarjoamme paikan osana tiimiämme ja kilpailukykyisen ansion. Lue lisää meistä työnantajana Rekrysivulta!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa BBI Group Oy:n Tiina Mellas, puh. +358 40 546 5760.

Voit jättää myös avoimen hakemuksen tuleviin työtehtäviimme.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@bbi.fi