Sanna Liljeström

Management Consultant

Sannalla on pitkä ja laaja kokemus taloushallinnon palvelukeskuksista pohjoismaisissa pörssiyhtiöissä sekä keskikokoisissa yrityksissä talouspäällikön, controllerin, kehityspäällikön sekä johtoryhmän jäsenen roolissa. Lisäksi Sanna on toiminut esimiestehtävissä talouden ja hallinnon puolella. Tehtäväkenttä on kattanut kaikkea mahdollista talousmallin hallinnoinnista tyypillisiin controllerin raportointi- ja suunnittelutehtäviin. Järjestelmävaihtoprojektit kirjanpidon, suunnittelun ja raportoinnin puolella ovat myös tuttuja.

Viime vuosina toimialana on ollut energia, sitä ennen vahvasti telecom. Parikymmentä vuotta Sanna vastasi myös biotekniikan alan perheyrityksensä taloudesta. Työkielinä ovat suomi, Ruotsissa pitkään asuneena sujuva ruotsi ja englanti.

Sannan ammatillinen mielenkiinnon kohde on juuri talousraportoinnin kehittäminen niin, että sillä voidaan vastata sekä ulkoiseen että sisäiseen raportointiin ja jotta päästään taloustiedolla johtamiseen. Sannan ote on itsenäinen ja käytännönläheinen, strategiatyöstä käytännön laskujen käsittelyyn.

Vapaalla ollessaan Sanna käy salilla, hoitaa puutarhaa kotona ja mökillä sekä toimii asukasyhdistyksen puheenjohtajana yhdeksättä vuotta.

Sannan yhteystiedot:

Tel: 040 689 1576
Email: sanna.liljestrom@bbi.fi