Ippa Hertzberg

CEO

Ippa on useasti palkittu, energinen ja innostava liiketoiminnan johtaja ja kehittäjä.

Kokemusta ja näyttöjä on kertynyt erilaisista johtajarooleista kansainvälisestä suuryritysympäristöstä, kädet savessa tekemisestä startup-maailmassa, turn-around toimeksiannoista ja organisaatioiden kehittämisestä liikkeenjohdon konsulttina. Ipan vahvuuksia ovat nopea ja varma uusien asioiden omaksuminen ja kehittämishakuinen, aina tuloksiin pyrkivä toimintatapa. 

Konsulttina Ippa on auttanut monia yrityksiä johdon sparrauksessa, strategiatyössä, toimintatapojen uudistamisessa, matkalla tehokkaampaan, tuottavampaan ja kannattavampaan toimintaympäristöön. Liiketoiminnan kehittäminen, talous, myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja valmennukset ovat ydinosaamista.

Muutosjohtaminen on ollut keskeisessä roolissa Ipan uralla useassa organisaatiossa. Korona pakotti muutosjohtamisen juhlapuheista käytäntöön, joten aihe on ajankohtaisempi kuin aikoihin. Muutosjohtajan tärkeimpiä kykyjä on nähdä, mikä muuttuu ja mikä pysyy ennallaan! Mitä nyt voi ja pitää tehdä?

Ippa on asunut ulkomailla 10 vuotta elämästään, kansainvälisyys on ollut erittäin vahvasti mukana työelämässä yli 20 vuotta. Hänellä on hyvä kielitaito, kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta, kattaen mm. Pohjoismaat, Euroopan ja Lähi-idän (GCC).

Vapaa-ajalla Ippa nauttii perheen ja ystävien seurasta. Mökkeily, rakkaudella tehty ruoka ja matkustelu ovat hänelle synonyymejä hyvälle elämälle.

BBI Groupin toimitusjohtajan roolissa Ippa toisaalta johtaa yhtiön päivittäisiä toimintoja, ja toisaalta kokemuksensa kautta auttaa BBI:n asiakkaita liiketoiminnan kehitykseen, strategiseen johtamiseen ja toimeenpanoon, sekä muutosjohtamiseen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

Ipan yhteystiedot:

Email: Ippa.Hertzberg@bbi.fi
Tel: 040 833 0714