Siirry suoraan sisältöön

Hanna Liukko

Communication Specialist & Junior Consultant

Yhteystiedot:

tel: +358 45 665 115
email: [email protected]


Hanna tuottaa B2B markkinointiviestintää eri kanaviin, ylläpitää ja kehittää viestintä- ja markkinointimateriaaleja sekä avustaa konsultoinnissa.

Hanna on Vaasan yliopistosta vastavalmistunut viestintätietelijä (HuK), joka on matkalla markkinointiekonomiksi. Luovana ihmisenä Hanna on kiinnostunut digitaalisten sisältöjen suunnittelusta erityisesti sosiaalisen median kanaviin. Hannalla on vahva visuaalinen visio, jonka takia hän nauttii sisällön tuottamisesta esimerkiksi valokuvauksen, graafisen suunnittelun ja verkkosivujen luomisen muodossa. Sosiaalinen media ja erilaisten digitaalisten sisältöjen suunnittelu, luominen ja uudistaminen ovat hänen erikoisosaamistaan.

Hanna kiinnostui markkinoinnin sivuaineopintojen myötä asiakaslähtöisestä ja vastuullisesta liiketoiminnan johtamisesta. Hänelle syntyi halu syventää markkinoinnin osaamistaan ja haastaa sitä uusista innovatiivisista näkökulmista.

Markkinoinnin opinnot ovat antaneet Hannalle eväitä luovien ideoiden ja viestinnän taitojen yhdistelyyn niin, että niistä on mahdollisimman paljon hyötyä organisaation liiketoiminnalle. Brändin ilmeen vahvistamisen ja innovatiivisen uudistamisen lisäksi Hannaa kiinnostaa markkinoinnin analytiikka ja datan hyödyntäminen.

Vapaa-ajalla Hanna viettää aikaa merellä, valokuvaa kauniita auringonlaskuja ja etsii jatkuvasti uutta inspiraatiota selailemalla sosiaalisen median sisältöjä.