Siirry suoraan sisältöön

Jukka Marttila

Senior Business Advisor, HR

Yhteystiedot:

tel: +358 40 161 6222
email: jukka.marttila[email protected]


BBI Group Oy:llä Jukka on vastuussa HR palveluista ja niiden kehityksestä

Jukka on toiminut pitkään vaativissa HR tehtävissä. Hänellä on pitkä kokemus henkilöstöpäällikön ja henkilöstöjohtajan tehtävistä infra-alalta ja viimeisimpänä ympäristöalalta. Viime vuosina johtamisen ja esihenkilötyön haasteet ovat herättäneet Jukassa erityistä kiinnostusta. Tämän lisäksi työhyvinvoinnin kaikki vaiheet ovat lähellä Jukan sydäntä.

Jukka on kasvanut pitkän työuransa aikana HR-työn ammattilaiseksi. Työ HR-alalla on ollut äärimmäisen opettavaista ja tarjonnut Jukalle monia haastavia ongelmia ratkottaviksi. Jukka kohtaa haasteet ennakkoluulottamasti ja mielellään ratkoo vaativiampiakin ongelmia. Lukuisat käytännön työelämän tilanteet ja ratkottavat ongelmat ovat kehittäneet Jukan osaamista pitkän uran varrella.

Viime vuosina työelämässä tapahtuneet muutokset ovat kääntäneet Jukan ajatukset kohti hyvää esihenkilötyötä ja työhyvinvoinnin merkitystä. ”Hyvinvoiva ja hyvin johdettu henkilöstö tekee tulosta pitää paikkansa” Jukka toteaa. Jukka on toiminut henkilöstöjohtajana Destia Oy:ssä ja Delete Finland Oy:ssä.

Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa luontokuvausta sekä liikkuu monipuolisesti. Jukan lähtiessä valokuvaamaan objektiivin kohteena ovat kauniit aamut ja auringonlaskut. Polut vievät kenkiä eteenpäin pitkiä matkoja, ja hiihto on myös sydäntä lähellä. Juuri valmistunut talo ja heidän pieni koira Maria tarjoaa sopivasti muuta puuhaa.