Resurssien ja osaamisten optimointi

Asiakkaittemme muuttuvissa liiketoimintatilanteissa tarjoamme johdon huipputekijöitä, myynnin johtamisen kehittäjiä, talousjohtamisen ammattilaisia ja vahvoja osaajia muutosten hallintaan. Asiakkaan tarve voi olla lyhytaikainen akuutti osaajatarve, pidempikestoinen kehityshanke tai vuokrajohtajamalli.

Haemme nyt asiakkaillemme tietohallinnon kehittäjää.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme tietohallinnon kehittämisestä tukemaan asiakkaan strategisten tavoitteiden toteuttamista. IT strategian yhdistäminen osaksi yrityksen kokonaisstrategiaa, digitalisaation mahdollisuuksien tuominen osaksi asiakkaittemme kilpailukykyä ja IT toimintojen kustannustehokkuus ovat tärkeimpiä tehtäväalueitasi.Tulet toimimaan asiakasprojekteissa, joten kokemus asiakasrajapinnassa toimisesta ja projektien johtamisesta luetaan eduksi.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kysymyksiin vastaa johtaja Petri Laine, puh 0407432726 tai etunimi.sukunimi@bbi.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@bbi.fi. Valitsemme sopivan Tietohallinnon kehittäjän heti kun sopiva henkilö löytyy.
Lisäksi haemme oman toimintamme vahvistukseksi johdon konsulttia tai coachia.

Johdon konsultti / coach

Olet yrittäjähenkinen kokenut tekijä. Ymmärrät yritysten ja organisaatioiden haasteet strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Sinulla on konsultoiva tai coachaava ote tekemiseen. BBI malleja hyödyntämällä autat asiakkaita analysoimaan liiketoimintaympäristöä, tarkentamaan tarvittaessa strategiaa ja suunnittelemaan strategian toimeenpanon.

Coachina saat asiakkaan organisaation voimavarat käyttöön ja autat näin asiakkaitamme asioiden toimeenpanossa.

Ydinosaamistasi voi myös olla asiakkaittemme ydinprosessien toiminnan kehitys. Esim myynti, asiakashallinta, toimitusketjun hallinta, henkilöstöjohtaminen jne. Nämä ovat alueita, joita kehittämällä BBI Group auttaa asiakkaitaan suunnitellun strategian toimeenpanossa.

Tarvitsemme erityppisiä osaajia eri hankkeisiin ja siksi profiilikuvauksemmekin on aika laaja. Ensimmäinen tehtäväsi onkin pystyä myymään meille ajatus, miten juuri sinä pystyisit auttamaan asiakaitamme kehittämään kilpailukykyään ja saavuttamaan strategiset tavoitteet.

Haluamme varmistaa, että kaikki osaajamme pystyvät hyödyntämään osaamisensa ja kokemuksensa mahdollisimman hyvin ja toisaalta jatkuvasti kehittymään lisää.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän sekä reilun korvauksen yrityksen menestyksestä. Pystyt vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja tietenkin koko yrityksemme kehittämiseen.

Jos kuvaus sopii sinuun, niin lähetä lyhyt hakemus ja vapaamuotoinen CV itsestäsi osoitteeseen:
rekrytointi@bbi.fi

Lisätietoja antaa johtaja Petri Laine. Sähköpostilla etunimi.sukunimi@bbi.fi tai puhelimella numerosta 040 7432726.